The mosquito and the ruler

Fredag var det regn og aske og ingen planer og rar følelsesmix av bunadslykke og tomhet og søvnig og slapp. Da passet det fint at masteravgangskullet på Kunsthøgskolen i Bergen  stilte ut sine kunststykker og mesterverkBergen Kunsthall/Landmark. Det var så mye fint! Jeg må tilbake og se en dag det ikke er så mye folk. Men det som fascinerte meg mest var alle de fine steinene som hang usynlig midt i luften, jeg fikk lyst til å sitte ved siden av dem, helt alene i rommet og blåse på dem og høre hvordan de knatrer borti hverandre.
Etterpå skulle vi på Pingvinen og spise men der var det stappfullt, så da gikk vi over gata og inn på Zupperia i stedet. Der var det nudler og biff og ny chanelneglelakk (505 particuliere, crazy hvordan den har skapt neglelakkhysteri. Esthetique hadde faktisk venteliste) og hele kvelden så omtrent sånn ut:

bilder66bilder58bilder54bilder55bilder2 (1)bilder28bilder60bilder40bilder57bilder37bilder53bilder59bilder68bilder50bilder42bilder49bilder48bilder47bilder41bilder21bilder20bilder19bilder16bilder18bilder17

3 responses to “The mosquito and the ruler

  1. Nååh<3 Det bildet av deg og walter var kjempefint! Dere er så søte sammen<3

  2. De steinene var kule! 🙂 Pent par er dere og! 😀

  3. fine bilder!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s