Høstkvelder

Nadina

Det er så viktig å være litt i forkant når det gjelder å komme høsten i møte. Å planlegge noen middager, enten det er lange måltid med flaskevis av vin en helgenatt, eller en snill hverdagscometogether- det er så fint å spise sammen med venner. Og når man er så heldig å være med i verdens beste bokklubb, kan man foreksempel slå to fluer i en smekk og både spise,lese, drikke og skravle sammen.

Marianne
Hei!

Vi møttes hos Siv som kanskje har Bergens fineste utsikt.
utsikt

utsikt

Hun hadde flasker med champagne som hun hadde vunnet i jobbens lotteri, som ventet på oss da vi kom inn fra kulden. Varm stue, en million perler i munnen og alt var finfint.
bokhøst
Åshild

Mens vi ventet på herlighetene i ovnen og i gryter skulle ferdiggjøre seg, kjørte Nadina seg opp på høytlesning fra et såkalt kvinneleksikon fra 50-tallet. Takkgudogalle for at jeg er kvinne i dag og ikke da.
Nadina

Siv

Siv

Og så kom den ene deilige retten etter den andre. Blåskjell, oster, sashimilaks, butterdeigterter med chevre,tomat,pinjekjerner og whatnot.

Siv

food-awe

Blåskjell
_MG_9526

Så godt var det:

åshild

Til dessert hadde Siv testet ut molekylærgastronomi. Ved å varme opp og kjøle ned og gjøre ting på en spesiell måte, kan man lage sjokolademousse kun av ren sjokolade og vann– null fløte, smør eller sukker. servert med pisket krem og pasjonsfrukt, og jeg døde litt av smakslykke. Slurp!

dessert

Marianne

Nadina

siv

One response to “Høstkvelder

  1. Russ Buten

    Ser ut som om dere har det utrolig kjekt. Virker som om dere er en veldig kul venninnegjeng. Skulle ønske jeg var med i en lignende klubb. Supermisunnelig **smile**

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s