Å finne humøret i rot

Søndag. Sove til man våkner, og både den myke, varme katten oppå dynen og jeg strekker oss i kor. Stabbe opp trappen i pysj med sovehår og komme til et varmt og lyst kjøkken- fullt i rot. Spor av gårsdagens pizzaverksted, ostekakebaking, avislesning, en uke full av bøker, her bor to travle mennesker. Og en bedagelig anlagt katt.

I det jeg skal begynne å rydde, slår det meg at jeg egentlig elsker rotet vårt. En persons rot sier mye om vedkommede. Og i så måte registrerte jeg med glede at mitt rot innebærer gjenstander som konfettikanoner, amaryllisløker, champagnekorker og mummikopper. Og før jeg visste ordet av det knipset jeg bilder av hvordan en rotete søndagsetasje kan se ut i huset vårt.

disclaimer: tro for all del ikke at det ikke finnes skittentøy slengt ut over soveromsgulvet eller brune epleskrotter på bordet foran fjernsynet altså. Vi har ikke bare søtt rot, for all del:D
En konfettikanon, en blomsterløk til tørk på et gammelt Natt&Dag, en tekopp, en pose kattemat og en bok med oppskrifter på småkaker.

Tulipaner som synger sitt siste vers, aviser, liba-brød, bøker, kakefat, yogi-te og en macbook.

Sitron, en liten bok om kjærlighet, minimuffinsformer, tomater, kummin, to champagnekorker, en klesrulle og Ultra-Magnus’ maltekstrakt.

En mummikopp med hattifnatter/de fattige slektningene, en star-wars-kortstokk, en iphone, en dødningskalle-refleks og en superteit lighter.

En amaryllisløk som har gjort sitt for i år, og som skal få sove i en mørk og kald kjeller til den skal få flytte ut i solskinn og varm jord etter hvert.

Et matskap (vi kaller det bare «søylen») stappet fullt både i høyden og bredden av diverse tørrvarer. Jeg tipper vi gjør et forsøk på å organisere innholdet tre ganger i året og så sklir det ut igjen med en gang. Søylen gjemmer mange skatter, bare man leter lenge nok. Fint på dager hvor man ikke orker å handle!

 

Reklamer

7 responses to “Å finne humøret i rot

 1. Herlig! Dette ble jeg glad av!

 2. JA! Endeleg eit nytt blogginnlegg! Herleg. Håpar det kjem mange fleire iløpet av kort tid=)

 3. marienborg

  Vidunderlig å se et interiør-innlegg som ikke pynter på sannheta (eller som ble rydda før knipsing)!!! Godt å se at rot også forekommer andre steder, elsk ditt rot.. bare ikke for mye 😉

 4. Hei!
  Jeg lurte på om du kunne/har samlet alle bryllupsinnleggene dine? Tar litt tid å lete gjennom alt, og de er virkelig en flott inspokilde! 🙂
  Pretty please? 😛 🙂

 5. 🙂

  Det er så godt at det kan dukke opp litt rot i en blogg! Synes det bare er glansbilder rundt omkring, at det ikke finnes noen normale hjem lenger 😉

 6. ååå jeg venter spent på et nytt innlegg ;D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s